Molton Brown: Rose Dunes

foto’s © Aicha Qandisha

De volle, rijke geur van bloeiende rozen, met zachte noten van patchouli, zwarte bes en goudkleurige saffraan, daaruit is de nieuwe lijn Rose Dunes van Molton Brown opgebouwd.

Iedere nieuwe compositie van Molton Brown is altijd weer het ontdekken waard. Zeker nu de feestdagen naderen hebben ze weer bijzondere tijdelijke geuren en producten. Rose Dunes kwam kort geleden geleden uit en parfumeur Philippe Paparella werd geïnspireerd door de verleidelijke schoonheid van de Sahara en de warme, stoffige woestijnduinen bij zonsondergang.

Op de foto’s zie je de douchegel en bodylotion, maar er is ook een eau de toilette en eau de parfum met diezelfde warme geur. Het fijne en karakteristieke aan Molton Brown is dat de geur van de douchegel nog lekker lang te ruiken is, zowel op je huid als in de badkamer. Op onverwachte momenten krijg je dan een vleugje mee.

Hoewel bij de eau de parfum nadrukkelijk oud vermeld staat als ingrediënt, ruik ik die ook onmisbaar in deze badproducten. Het is de ideale geur voor dit najaar; ze past bij deze warme herfstdagen en is verwarmend straks wanneer de temperaturen dalen. Fluweelzacht, warm als amber, rijk als oud en met de onweerstaanbare geur van rozen die je omhelst.

De Rose Dunes giftset vind je hier, de douchegel hier en de bodylotion hier. De producten van Molton Brown vind je onder andere bij De Bijenkorf, Skins en Babassu.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl