Molton Brown

molton-brown-col-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Het Londense Molton Brown is gespecialiseerd in mooie zepen en badproducten. Vooral hun vloeibare zepen zijn favoriet in huize Aicha Qandisha; zacht voor je handen en met bijzondere ingrediënten in speciale combinaties. Zoals Mulberry & Thyme, bijvoorbeeld: fruitig en tegelijk kruidig door de tijm. Fris en zacht geurend en lekker verkwikkend.

molton-brown-mulberry-aq

Ruwe berk
Eerder besprak ik al de fijne Rhubarb & Rose, maar het loont de moeite hun producten te bekijken, er is voor iedere smaak wel wat lekkers. Niet alleen bij de zepen en handlotions, maar zeker ook bij de douchegels die je zowel in groot formaat kunt kopen als in handig reisformaat.

molton-brown-gingerlilly-aq

Molton Brown stelt de producten allemaal in Londen samen, maar de ingrediënten komen vanuit de hele wereld: Arabische Oud, Japanse citrus, ruwe berk, eucalyptus, tabak, rozen en een nieuwe favoriet: de Comice Pear & Wild Honey.

molton-brown-pear-honey-1-aq

Vleug parfum
Die ruikt precies zoals de naam belooft: de geur van overrijpe peren met zoete honing. Een heel volle, warme geur die werkelijk heerlijk is. En zo verrassend, ik heb niet eerder een zeep gehad die naar peer en honing rook.

molton-brown-col-1-aq

En dat is precies wat ik zo fijn vind aan Molton Brown: ze bieden bijzondere geurcombinaties voor zowel hem als haar, de producten zijn heel zacht voor de huid en laten een heerlijke vleug parfum achter.

Molton Brown is bij een select aantal parfumeries en Bijenkorf filialen te koop (ideaal om eerst wat te ruiken), maar ze hebben ook een webshop, dan wordt je bestelling in een mooie doos verpakt en je krijgt miniatuurtjes als attentie.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl