Parkingdaten

snelweg

Het is 17.48, iedereen is al naar huis. Ik berg snel het verslag op in een map, sluit mijn computer af. Haastig raap ik mijn spullen bij elkaar, gooi ze in mijn tas en ren naar de auto.
Ik check nog even snel of er geen flitsers zijn en geef gas. Ik rijd 140km per uur over de A7 met Deadmau5 op hoog volume.
In mijn ooghoek zie ik ineens een AudiA5 naast me rijden. ‘Haal me in dan’, zeg ik hardop. Ik kijk opzij en zie de man naar me kijken. Geïrriteerd kijk ik hem aan en geef gas. Hij sluit achter me aan en geeft groot licht. Ik verminder mijn snelheid. Schrik een beetje, het is toch geen undercover skotoe. Of is er iets met mijn auto?
Opnieuw komt hij naast me rijden. Maakt gebaren die ik niet begrijp. Daarna geeft hij me een wenk. Ik rij op mijn hoede achter hem aan naar de parkeerplaats bij een pompstation.

Ik stel nooit teleur
Ik stap uit en loop een rondje om de auto. Hij loopt mijn kant op. Lange man, ongeveer 1.95m, ik schat hem 42 jaar, al komt hij jonger over. Netjes gekleed, geen pak, maar ook niet casual. Hij doet zijn zonnebril af en geeft me zijn hand…
‘Hallo, ik ben Sander.’
‘Hallo Sander’, stamel ik klunzig. ‘Was er iets met mijn auto?’
‘Nee hoor, niets mis met jouw auto. Leuke auto.’
Ik kijk hem verbaasd aan. ‘Waarom staan we hier?’
‘Ik reed langs en was even van slag door zo’n schoonheid.’
‘Ik wil best ruilen hoor, jij mijn Golf4, ik jouw Audi,’ grapte ik.
Hij lacht… Even moet ik mijn hoofd bij elkaar rapen.
‘Maar serieus, is dat hoe je vrouwen versiert? Trappen ze erin?’
‘Ik ben nooit teleurgesteld. Daarbij stel ík ook nooit teleur’, zegt hij met een grijns.
Mijn hoofd maakt overuren. Mijn duiveltje fluistert: Best geil, zo’n knappe onbekende. Wat heb je te verliezen? Mijn engeltje schreeuwt: ‘Doe het niet, loop weg, denk aan je eigenwaarde!!’

Kaartje
‘Maar wat wil je?’ vraag ik hem, om direct spijt te krijgen.
‘Misschien heb je zin om koffie met me te drinken?’
‘Klinkt verleidelijk. Maar ik pas! Ben niet zo van het snelwegdaten.’
‘Weet je het zeker?’ probeert hij nog. ‘We zouden het erg leuk samen hebben.’
‘Dank je. Maar nee, ik moet nu weg. Succes verder.’
‘Hier!’ Hij overhandigt me zijn kaartje. ‘Mocht je van gedachten veranderen. Ik vind je op veel vlakken een bijzondere vrouw.’
Ik neem het kaartje aan, glimlach en loop terug naar de auto.

Ongewassen tokus
Terwijl mijn hart net zo hard klopt als ik rij, duwt mijn hand zijn kaartje in mijn portemonnee. Wat bedoelt hij met ‘bijzondere vrouw op veel vlakken’? Hij zei het terwijl zijn ogen mijn lichaam streelden.
Langzaam kom ik tot rust. Wat is er in godsnaam gebeurd. Een wildvreemde wilde seks met me. Parkeerplaatsseks. Met zijn ongewassen tokus in mij?! Hoe meer ik er over nadenk, hoe meer ik walg van het idee.
Ik haal zijn kaart uit mijn portemonnee, open mijn raam en vervuil het milieu met zijn gegevens.

Fadwa Kartoubi

Een reactie op “Parkingdaten