Pierre Hermé meets L’Occitane

hermé l'occitane

Nadat ik het bericht had gelezen wist ik meteen wat ik graag in een mooie verpakking in mijn schoen of onder de kerstboom zou willen vinden. Meesterpatissier Pierre Hermé heeft speciaal voor het Franse huidverzorgingsmerk L’Occitane drie geuren ontwikkeld. Hij deed dit samen met Olivier Baussan, oprichter van L’Occitane. De twee mannen zijn al jarenlang goede vrienden.

herme rhubarbe

Omdat ik zelf verslaafd ben aan de crèmes van L’Occitane en ooit het genoegen had een paar macarons van Pierre Hermé te mogen proeven kan dit volgens mij alleen maar tot fantastische producten leiden.

Limited edition
Hermé maakte drie bijzondere geurcombinaties: Jasmin Imortelle Neroli en Pamplemousse Rhubarbe. Van deze twee geuren zijn een eau de toilette, bad- en doucheschuim en handcrème verkrijgbaar. De geur Miel Mandarin is alleen verkrijgbaar als handcrème.

herme miel mandarin

Er zijn speciale limited edition Pierre Hermé giftsets verkrijgbaar bij L’Occitane in prijs variërend van 20 euro tot 59 euro.

herme jasmin

Omdat het om een limited edition gaat heb ik er zelf maar vast een besteld (de Pamplemousse Rhubarbe) Voordat het straks helemaal uitverkocht is…

signatuur rebecca

rebecca[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Pierre Hermé meets L’Occitane