Sally Hansen Insta-Dri

Sally Hansen Insta-dri AQ

foto’s © Aicha Qandisha

Sally Hansen heeft een nieuwe lijn nagellak, de Insta-Dri collectie, en die bevat liefst 44 kleuren, ideaal voor deze lente en zomer, maar ook voor de rest van het jaar, want de variatie in kleuren is enorm. Van zachte nudes en suikerspin roze tot diep-blauw en compromisloos zwart.

De Insta-Dri nagellak dekt met een laagje, schilfert niet en de belofte is dat die binnen zestig seconden droogt. Dat een laag voldoende is, klopt. De lak dekt goed, maar ik heb zelf toch steeds twee lagen gedaan, omdat het een voller effect geeft en de lak dan nog langer blijft zitten. Als je een dikkere laag doet, duurt het ook wat langer voor die opdroogt, maar dat is niet meer dan logisch. Ik heb wel de indruk dat de nagellak van Guerlain iets sneller droogt.

We kregen drie kleuren opgestuurd. Hieronder zie je allereerst de 453 Heather Hustle, een heel licht lila-roze kleur, die toch van de nagels knalt. Ik heb niet eerder zo’n soort kleur gehad en ik was er meteen weg van.

Sally Hansen Insta-dri heather hustle AQ

Glitter
De rode 373 Rapid Red is een prachtige rode nagellak die wat mij betreft niet onderdoet voor de eerder besproken Louboutin-rood.

Sally Hansen Insta-dri rapid red AQ

De laatste kleur die we kregen is een glitternagellak, de 258 Shooting Star. Die kun je zo op de nagels doen of combineren met andere kleuren. Zelf combineer ik glitternagellak altijd, omdat ik dat het mooiste effect vind geven.

Sally Hansen Insta-dri shooting star AQ

Sowieso zijn de kleuren ideaal om mee te spelen. De Insta-Dri blijft goed zitten en er zitten zoveel leuke kleuren bij dat ik zelf de 203 Buff and Tumble nog heb gekocht, een mooie nude die ik nu draag, en de 483 Grape Shifter, een paarse glitterlak om mee te combineren. Voor de prijs hoef je het niet te laten, dus je kunt je de hele zomer uitleven met de kleuren.

Sally Hansen Insta-dri AQ 1

De Sally Hansen Insta-Dri nagellak kun je onder andere vinden bij Kruidvat en Etos voor 5,99 per stuk.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl