Special editions van Chanel

chanel-comp-1-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Fans van het tijdloze en altijd stijlvolle Chanel kunnen hun hart ophalen in de luxe webshop van het Franse huis. Na jaren van online afwezigheid, wist ik dat de cosmetica online beschikbaar was, maar het was pas recent dat ik de site eens goed bestudeerde en ontdekte dat ze een veel uitgebreider aanbod hebben dan in de gangbare parfumeries of hun stands in de warenhuizen. Op een pagina met special editions vind je bovendien producten die in beperkte oplage verkrijgbaar zijn, kleuren die je alleen online vindt, maar ook producten die voor de buitenlandse markt zijn gemaakt, zoals onderstaande tweeledige lipgloss Rouge Double Intensité.

Vloeibare lipstick aan de ene kant die je opbrengt met een prettige kleine penseel waardoor je makkelijk binnen de liplijntjes blijft en een bijna stroperige gloss aan de andere kant voor extra glimmende lippen.

chanel-gloss-aq

Zacht-romig
Le Rouge Crayon de Couleur is een heerlijk extra groot lippotlood met een zacht-romige structuur die je gebruikt in plaats van de lipstick. Het is dus eigenlijk een lipstick in de vorm van een potlood en dat maakt dat je de kleur heel handig en makkelijk opbrengt. De eerste keer dat ik hem gebruikte, had ik de structuur van een lippotlood verwacht, dus ik was meteen blij verrast. De kleur die je hieronder ziet is de nude en ik vind het hem echt geweldig. Handig in het gebruik, mooie kleur en je lippen zijn meteen zalig zacht zonder plakkerig gevoel. De perfecte lip-accessoire voor in je tas.

chanel-lip-pencil-1-aq

Verwennerij
De Ombre Première is een oogschaduw in crèmevorm; zacht in het gebruik en gaat goed lang mee. Voor de ogen ga ik standaard voor zwart of bijna zwart, hoewel ik inmiddels weet dat het loont om uit die veilige zone te stappen: de eerder besproken Grandiôse Liner van Lancôme had ik in de kleur rose de bois gekregen, een bijna metalic-achtige mix van roze en grijs en die is echt prachtig boven de ogen. Maar voor deze Ombre Première ben ik toch voor de donkere Obscur gegaan, een van de kleuren die je alleen online kunt krijgen. Kijk, wat fraai.

chanel-eye-aq

Bestellingen worden in een mooi Chanel-tasje bezorgd dat veilig verpakt zit in een doos en je mag twee proefjes uitkiezen om uit te proberen. Pure verwennerij.

chanel-bag-1-aq

De Rouge Double Intensité vind je hier voor 35,00, de Rouge Crayon de Couleur bestel je hier voor 36,00 en de Ombre Première vind je hier voor 34,00.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl