Teint Idôle Blush Stick

lancome-cream-blush-aq

foto’s © Aicha Qandisha

De leukste dagen zijn die waarop een koerier onverwacht aanbelt met een pakketje van Lancôme. Het is altijd weer een vrolijkstemmende verrassing. Zo ontvingen we een tijdje geleden de nieuwe Teint Idôle Blush Stick; twee robuuste sticks met cream blush. Ze zien eruit als grote lipsticks, zijn handig om mee te nemen en praktisch in het gebruik voor wie mooie, expressieve jukbeenderen wil.

lancome-cream-blush-aq-1

Blozen
Op de foto zie je twee kleuren: de fuchsia-kleurige 202 Rosy Flush en de oranje-achtige 203 Vibrant Coral. Niet op de foto, maar ook beschikbaar is de robijnrode 201 Red Flush. Voor wangen die constant blozen, want die zijn helemaal in deze zomer. De Lancôme zomercollectie bestaat uit highlighters voor het hele gezicht, goudkleuren voor dat gebronsde effect en heldere, lichte en vooral glinsterende kleuren om dag en avond mee te schitteren.

lancome-cream-blush-aq-2

De blush stick is superhandig in het gebruik, je kunt met een simpele streek de kleur op je wangen en of jukbeenderen aanbrengen en eventueel met je vingers of een sponsje verder bijwerken. De structuur is zacht en romig en de kleur blijft goed zitten. De Vibrant Coral is voor mijn licht gebruinde huid iets te subtiel, maar de Rosy Flush is goed zichtbaar.

Voor wie het aandurft: je kunt de Blush stick ook gebruiken voor de lippen en ogen. Kom, het is zomer, leef je uit.

De Teint Idôle Blush Stick is in beperkte oplage en exclusief bij de Bijenkorf beschikbaar voor 46,00 per stuk. Mijn favoriete Lancôme stand is die in de Bijenkorf Den Haag.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl