Verzorgd de zomer door

foto’s © Aicha Qandisha

Voorzichtig worden de eerste afspraken gemaakt. Ik laat de thuiskleding links liggen en kijk weer naar jurkjes, rokjes en topjes. De deuren zijn de hele dag open, zelfs wanneer de zon zich niet laat zien, de beperkingen zijn voor het grootste deel opgeheven, we kunnen weer op terrassen zitten, naar restaurants gaan en vrienden zien. Een jaar is lang.

Natuurlijk, de tijd vliegt voorbij, maar in een jaar kan het leven zoveel onverwachte wendingen nemen dat het niet te onderschatten is. Een jaar is lang, ook al vliegt de tijd.

En na ruim een jaar waarin ik mezelf moest dwingen niet te versloffen en verstoffen, eens iets anders aan te doen dan een joggingbroek en mijn huid te verzorgen, doe ik het nu als vanzelfsprekend. De samenleving ademt opnieuw, het leven is terug op straat, de ondernemingszin komt weer terug en zo ook de behoefte om er verzorgd uit te zien.

Stijlvol of schreeuwerig
De wereld leek dan even stil te staan, de beautyhuizen werkten hard door en lanceerden onverstoord nieuwe producten. Jo Malone, bijvoorbeeld, dat een vijftal geuren uit heeft waarvan vooral de Orange Peel de lichtheid van de zomer uitstraalt. Guerlains Aqua Allegoria heeft wat nieuwelingen die heerlijk zijn voor de zomer. Snuffel eens rond, van Kurkdjian tot Kilian en alles er tussenin.

Vergeet de huid niet. Een goede verzorging kan van een doffe huid een stralende huid maken en voor precies de juiste uitstraling zorgen. Was cult merk The Ordinary eerst beperkt te verkrijgen, nu kun je het ook bij De Bijenkorf vinden. Voor de liefhebbers van no nonsense verzorging met een handleiding, want je kunt het zo sober of uitbundig maken als je maar wilt met The Ordinary.

De lippen en ogen mogen weer benadrukt worden. Kijk hier voor de nieuwste make-up, voor alle tinten lippen, wimpers met een eigen persoonlijkheid, highlighters, blushes. Van nude tot felroze, ingetogen of juist expressief, stijlvol of schreeuwerig. Gewoon, omdat het weer kan.

Op de foto zie je drie persoonlijke favorieten, maar je verdwaalt in de overdaad aan keus (veel is nu met korting!). Kijk bijvoorbeeld ook eens bij Givenchy en Tom Ford.

Een nieuw begin vraagt om nieuwe producten om jezelf weer mee te herontdekken. En eigenlijk gewoon om je weer mens te voelen. Eentje die buiten komt en dingen onderneemt in plaats van alleen thuis te werken en de dagen op sociale media te slijten. Hup!

De geuren ontdek je hier, de producten van The Ordinary hier en de make-up vind je hier.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Verzorgd de zomer door

  1. Aicha
    25 juni 2021 om 08:44

    Lovely 💌💋💋💋