Win! Josefiens Zevende Hemel + Update!

josefiens zevende hemel k

‘Wist je dat ‘Josefiens Zevende Hemel’ over een vegan patissier gaat?, schreef auteur Renée Olsthoorn me eerder deze week naar aanleiding van mijn NRC bespreking van een vegan bakboek. Dat wist ik niet, maar heel veel meer excuses hadden we niet nodig om dit vrolijke toeval om te zetten in een leuke winactie voor jullie.

Eerder al gaven we Renée’s debuut De Franse Slag weg en nu kunnen jullie niet alleen het e-boek van Josefiens Zevende Hemel winnen, maar óók het e-boek van De Franse Slag, dan heb je meteen de collectie compleet en kun je lekker wegduiken in haar romantische feel good romans.

Tegenpolen
Uit het persbericht: Na haar scheiding van Engelsman Benedict Barlow vertrekt Josefien Boterenbrood met haar dochtertje Penelope vanuit Engeland naar Den Haag, waar ze een vegan patisserie wil beginnen. Josefien weet het zeker, er is voorlopig geen plaats voor een man in haar leven, en al helemaal geen Engelsman. Nooit meer. Ze is gelukkig zo met haar dochtertje, Franse herder Beau en haar Nederlandse familie.

Maar dan leert ze de aantrekkelijke Luke Lovegrow kennen. Jawel, een Engelsman. Hij is in Den Haag voor een internationale conferentie en het huwelijk van zijn halfbroer. Een discussie in een café maakt duidelijk dat Josefien en Luke heel anders in het leven staan. Hij overtuigd vleeseter, zij al jaren vegan; hij conservatief en een tikkeltje seksistisch, zij progressief en overtuigd feministe.

Kan er desondanks iets moois opbloeien tussen twee zulke verschillende karakters? Trekken tegenpolen elkaar inderdaad aan? Of is hier sprake van een gevalletje ‘twee geloven op een kussen, daar rust de duivel tussen’? Een ding is zeker: aan vuurwerk geen gebrek tussen die twee.

Wat je hiervoor moet doen? Alleen maar hieronder reageren waarom je de boeken wilt winnen en Renée Olsthoorns pagina Bed of Roses liken en Aicha Qandisha natuurlijk als je dat nog niet gedaan hebt. We willen eindelijk eens naar die 2000.

Binnenkort verloten we de prijs en krijgt de winnaar van Renée de twee e-boeken opgestuurd.

Veel succes en alvast veel leesplezier!

Update: inmiddels hebben we de winnaars getrokken. Winnaars, ja, want op verzoek van de auteur, Renée Olsthoorn, geven we aan liefst drie mensen de twee e-boeken. Met als speciaal verzoek van Renée om op hebban.nl een beoordeling over de boeken te plaatsen. Dat helpt haar als onafhankelijke auteur.

De winnaars zijn…

Janny van Bloois

Anita Janssen

Stefanie

Van harte! De e-boeken krijgen jullie van Renée opgestuurd op het door jullie opgegeven emailadres. Veel leesplezier!

Niet gewonnen? Niet getreurd, ‘De Franse Slag’ bestel je hier voor 14,95 en ‘Josefiens Zevende Hemel’ vind je hier voor 15,95.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

6 Reacties op “Win! Josefiens Zevende Hemel + Update!

 1. 31 mei 2019 om 14:09

  Zou het heel graag lezen
  Lijkt me heerlijke ontspanning

 2. Sanne
  3 juni 2019 om 10:26

  Zou de boeken graag winnen!

 3. 4 juni 2019 om 08:57

  Anita Janssen wil ook graag meedingen maar kan geen berichtje posten. Ik doe het bij dezen voor haar :-)

 4. Marieke
  4 juni 2019 om 09:09

  Klinkt leuk, zou graag een exemplaar krijgen! :)

 5. Leyman Rita
  6 juni 2019 om 20:40

  Ik zou graag eens Renée haar boeken willen leren kennen. Ik ben benieuwd of haar schrijfstijl mij wel zal bevallen

 6. Stefanie
  7 juni 2019 om 19:25

  Ik zou deze boeken heel graag winnen !