Win! Kaarten voor Radiance

radiance

Onze vaste lezers herinneren zich vast Peters bespreking van de mooie Japanse film Radiance, die onlangs in voorpremière ging op het filmfestival van Rotterdam.

De hoofdpersoon in Naomi Kawases film is een jonge vrouw die films vertaalt voor blind publiek. Haar werk vraagt nauwkeurigheid en haar testpanel is niet altijd even fijnzinnig in hun commentaar.

Vooral een man, een voormalig fotograaf met nog een minimaal beetje aan zicht, stelt zich hard op, wat leidt tot een interessante band tussen twee zielen die krampachtig vasthouden aan dat wat ze op het punt staan te verliezen.m

Win
Lees de bespreking nog maar eens, die is zeer de moeite. Radiance gaat morgen landelijk in première en in samenwerking met Cinéart, geven we twee mooie pakketjes weg met daarin twee vrijkaarten voor de film én een dvd van de heerlijke film An, ook van Naomi Kawase, over een lief oud vrouwtje dat een norse meneer (dezelfde acteur uit Radiance!) leert om dorayaki’s te maken. Een soort flensjes gevuld met rodebonenpasta.

Een prijzenpakket voor de filmliefhebber. Wil je winnen, reageer dan hieronder. En heel belangrijk: volgende week maken we de winnaars bekend; ben je de gelukkige, stuur dan een mail met je adres en dan komt de prijs snel naar je toe.

Kun je niet zo lang wachten, hier kun je zien waar Radiance draait.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

3 Reacties op “Win! Kaarten voor Radiance