Win! Kaarten voor The Swallows of Kabul

The-Swallows-of-Kabul

Volgende week donderdag 26 september gaat de animatiefilm The Swallows of Kabul in première en we geven in samenwerking met Imagine drie keer twee vrijkaarten weg aan onze lezers.

The Swallows of Kabul is een film van Zabou Breitman en Eléa Gobbé-Mévellec naar het gelijknamige boek van Yasmina Khadra. De film werd eerder dit jaar in Cannes geselecteerd voor Un Certain Regard. Literatuurliefhebbers weten dat Yasmina Khadra een pseudoniem is van de Algerijnse schrijver Mohammed Moulessehoul.

Uit het persbericht:

“Zomer 1998. Terwijl Kaboel in puin ligt, gaat het dagelijks leven in de door de Taliban bezette stad door. Mohsen en Zunaira zijn jong en verliefd. Ze geloven, ondanks alles, in een betere toekomst. Ondertussen worstelen de oudere en minder hoopvolle Atiq en Mussarat met eigen problemen: hij als sceptische gevangenisbewaker, zij met een ongeneeslijke ziekte. Onverwacht kruisen de paden van de twee koppels elkaar als Zunaira in de gevangenis belandt waar Atiq, met gevaar voor eigen leven, besluit haar te helpen.”

Zoals gezegd, drie van onze vaste lezers kunnen twee vrijkaarten voor de film winnen. Laat een bericht hieronder achter als je de film wilt zien. En like onze Facebook- en Instagram-pagina als je dat nog niet gedaan hebt.

Veel succes!

‘The Swallows of Kabul’ draait vanaf 26 september in de bioscopen.

Deelname is nu geloten, de winnaars krijgen bericht

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

6 Reacties op “Win! Kaarten voor The Swallows of Kabul

 1. 16 september 2019 om 13:21

  Hoi, Als fotojournalist ben ik gefascineerd door Afghanistan, ik ben er geweest in het verleden, er is geen land die er op lijkt, het is vrij uniek. Ik zou dol graag naar deze animatie film willen gaan om weer wat meer te leren over dit land. Alvast bedankt.

 2. Amale Touha
  16 september 2019 om 16:43

  “Zijn wij niet allang dood?”
  Soms vraag ik me af of deze vraag bij ons in Europa hoort.

  Ben benieuwd hoe het verhaal eindigt en hoe de vraag “Denk jij dat wij ooit nog muziek zullen horen […]?” zal antwoord krijgen.

 3. Sean van der Meulen
  17 september 2019 om 08:39

  Heel graag! Ik had geen idee dat deze film ook in Nederland in de bioscoop ging draaien, het ziet er werkelijk prachtig uit.

 4. Sanne
  21 september 2019 om 13:50

  Jaah, ziet er mooi uit, dus graag!

 5. Johan van der Molen
  22 september 2019 om 20:22

  Ik win nooit wat.

 6. Hanan
  23 september 2019 om 12:45

  Lijkt me een mooie film :-)