Win! Kaarten voor Weldi + Update!

weldi poster k

Weldi, De nieuwe film van de Tunesische regisseur Mohammed Ben Attia gaat 25 juli in première in Nederland en ter gelegenheid daarvan geven we in samenwerking met Imagine drie keer twee vrijkaarten voor de film weg.

De vaste lezers kennen Ben Attia vast nog wel van zijn mooie film Hedi waar we de regisseur in 2016 over spraken.

weldi still

Uit het persbericht van Weldi:
“Het leven van de Tunesische Riadh en zijn vrouw Nazli draait volledig om hun enige zoon Sami, die zich voorbereidt op zijn eindexamen. Sami belooft een goede toekomst te krijgen, maar zijn ouders maken zich zorgen over de ernstige migraineaanvallen die hem blijven teisteren. Al het geld dat Riadh in de haven verdient, gaat op aan medische hulp voor zijn zoon. Wanneer het eindelijk beter lijkt te gaan met Sami, verdwijnt hij plotseling.

In Weldi worstelen vader en moeder met gevoelens van schuld en verdriet wanneer hun zoon onverwacht naar Syrië afreist. Het ontroerende familiedrama van de Tunesische regisseur Mohamed Ben Attia (Hedi) werd geselecteerd voor de 50ste Quinzaine des Réalisateurs in Cannes en is mede geproduceerd door de gebroeders Dardenne.”

Wil je kans maken op de vrijkaarten? Reageer dan hieronder en like onze pagina, als je dat nog niet gedaan hebt, en dan maken we in de week van 25 juli de drie winnaars bekend.

We hebben geloot en de drie winnaars van de vrijkaarten voor de film Weldi zijn… Tromgeroffel… Jan-Joseph, Gé en Miriam. Van harte!

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

7 Reacties op “Win! Kaarten voor Weldi + Update!

 1. Claudia
  13 juli 2019 om 12:07

  Ik ben zo benieuwd, na de film. Daarom wil ik winnen.

 2. Jan-Joseph Stok
  14 juli 2019 om 07:39

  Alleen al naar de trailer te kijken van deze film wordt ik geraakt, dus wat moet het zijn als je de complete film ziet. Ik ben heel erg benieuwd. (En doe graag mee aan deze winactie)

 3. Miriam Hichri-Boxman
  15 juli 2019 om 06:18

  Een aangrijpende film, ik ben heel benieuwd!!

 4. Gé Geurtsen
  15 juli 2019 om 12:36

  Trailer is veelbelovend!

 5. Amale
  15 juli 2019 om 17:48

  Als dochter ben ik erg benieuwd naar hoe de ouders deze moeilijke tijd door heen komen.
  Dat de film mij naar Tunesië zal laten reizen is een vakantie op zich.

 6. Nicky
  15 juli 2019 om 21:04

  Heb even gekeken, nu wil ik gelijk weten hoe het verder gaat..

 7. robin
  16 juli 2019 om 09:01

  Lijkt me de moeite waard