Meet Monsieur Big

mrbig-collage-lancome-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Nu al hoogtepunt van dit Aicha Qandisha-jaar zijn de uitnodigingen van het prachtige cosmeticahuis Lancôme. In een wereld waarin massa bezoekcijfers en likes de norm zijn en luxe merken ondoordringbare bastions, bewijst Lancôme schoonheid en empowerment niet alleen te propageren, maar er ook daadwerkelijk naar te handelen door kleine sites zoals de onze te steunen en erkennen. En erkenning, zeker van zo’n prestigieus huis, is toch wel het hoogst haalbare.

En zo bevond ik me onlangs op een fraaie borrel van Lancôme die nogal mysterieus was, want we zouden dé Mr. Big ontmoeten. Mr. Big kennen we natuurlijk als Chris Noth uit Sex and the City, de rijke minnaar van Sarah Jessica Parker die haar eerst door heel wat helse dieptes liet gaan voor hij eindelijk zijn verstand hervond en voor haar koos.

Welnu, Lancôme heeft een veel betrouwbaarder Mr. Big in de aanbieding, in de vorm van een lekker grote mascara die je wimpers net zo lang en vol maakt als nepwimpers dat doen. En waarom zou je voor nep gaan, als je eigen wimpers ook volstaan voor Monsieur Big?

mr-big-lancome-aq

Humor
De mascara heeft een dikke grote borstel en maakt de wimpers echt vol en lang. Ik heb hem uitgeprobeerd en het resultaat is heel mooi. Bij de mascara hoort ook een marker, een eyeliner in de vorm van een handige stift waarmee je dunne en dikke lijnen kunt trekken rond de ogen. Zowel de mascara als de marker blijven heel goed zitten, maar gaan er tegelijk makkelijk af met een goede reiniger.

mr-big-marker-lancome-aq

Voor de lippen is er de matte shaker. Die heeft hetzelfde principe als de juicy shaker die ik eerder besprak, dus ook met een sponsje, alleen is dit een matte lipstick. Als je hem opbrengt met het sponsje voelen je lippen even nat aan, maar daarna blijft de kleur goed zitten. De kleur hieronder op de foto lijkt wellicht wat te fel, maar is op de lippen opvallend ingetogen. Het lippotlood, Le Lip Liner, kreeg ik mee in de kleur sheer raspberry, en die is perfect: heeft bijna een nude uitstraling op de lippen, dat vind ik mooi.

matte-shaker-lancome-aq

Ik vind de humor van deze lijn producten leuk, er wordt altijd zo serieus gedaan in de cosmeticawereld, maar uiteindelijk gaat het om producten die plezier moeten geven en ik moet zeggen dat ik het plezier van experimenteren met make-up weer helemaal hervonden heb.

De matte shaker kun je hier bestellen voor 23,95, de Lip Liner vind je hier voor 25,95 en de Mr. Big mascara en marker zijn vanaf 1 mei te koop.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl