Aicha’s Twaalf: Sandra Krouwer

sandra krouwer tw u

Sandra Krouwer is een van de beste haarstylisten en meest interessante couturiers die we hier in Nederland hebben: ze maakt namelijk de prachtigste ontwerpen van haar, om precies te zijn met extensions van Balmain. We hebben er al eens eerder over geschreven. Ze gaat de wereld over met haar werk en staat zelfs in het Louvre. Een bijzondere vrouw die werkt op het snijpunt tussen kunst en couture.

Mijn favoriete filmscène is… Ik vind het heerlijk om naar films te kijken, maar een favoriet heb ik niet.

Ik wil ooit nog eens naar… Ik wil overal wel eens naar toe, het lijkt me geweldig om alle landen te zien.

Mijn toilettas is niet compleet zonder… Die van mij loopt over met van alles en nog wat. Maar het meeste gebruik ik niet. Ik hou het ’s ochtends bij mijn dagcrème, mascara en een lipgloss en klaar.

Mijn ergste miskoop is… Een paar schoenen die geweldig waren, maar niet in mijn maat. Toch gekocht, want ik wilde ze hebben, nu moet ik alleen nog mijn voeten een maatje laten krimpen.

Het lekkerste wat ik ooit geproefd heb is… Aardbeien in chocolade, daar kan je mij voor wakker maken.

Sandra Krouwer 1

Ik was het gelukkigst toen… Bij mijn beide bevallingen. Beide keren gezonde, mooie zoons. Daar ben ik nog steeds heel er gelukkig mee.

Ik heb het meeste spijt van… Je kan pas spijt krijgen, wanneer je iets niet heb gedaan, dus heb ik met mijzelf afgesproken om alles te doen. Of ik daar later spijt van gaat krijgen, moet ik maar afwachten.

Ik ben niet bijgelovig, maar… Ik ben wel bijgelovig, heel erg zelfs.

Mijn grootste onhebbelijkheid is… Wanneer ik iemand hoor zeggen ‘wat heb jij een geluk’, dan kan ik daar wel eens kribbig over worden. Het is keihard werken, met vallen, opstaan en toch weer verder gaan. Ik heb ook geleerd om niet meer ongeduldig te zijn, want dat leer je wel af in deze nieuwe wereld waar ik nu zit.

Ik lieg altijd over… Ik ben altijd eerlijk, soms wel eens te eerlijk. Dat is soms lastig, maar je weet wel wat je aan mij hebt.

sandra krouwer

Ik kan mij niet beheersen als… Als mij onrecht aangedaan wordt. Ik kan heel veel hebben en verdragen, maar één keer is iemand echt te ver gegaan, en die heeft het toen ook geweten.

Ik zou mijn geliefde dumpen voor… Mijn gezin is mij alles waard, meer dan wat dan ook.

hassnaesignature

hassnae[at]aichaqandisha.nl