Bourjois: Fall in Love

bourjois-fall-in-love-aq-1

foto’s © Aicha Qandisha

Eigenlijk hoort alleen de mooie Rouge Velvet lipstick bij de Fall in Love collectie van Bourjois, maar zeg nou zelf, als je deze fraaie selectie producten ziet, kun je niet anders dan ervoor vallen, nietwaar.

Toen we laatst bij de presentatie waren van de Halloween-producten van Rimmel was een andere ruimte ingericht als een verrukkelijke Parijse bloemenmarkt, compleet met oogstrelende zoetigheden. Daar ontdekte ik de najaarscollectie van Bourjois, een deel ervan zie je hieronder. Zoals dit oogschaduwpalet met nude tinten. Het spiegeltje is draaibaar, dus dat is handig bij het opbrengen. De zacht-roze met glitter is mijn favoriete kleur van dit Eye Catching Nude Palette.

bourjois-nude-palette-aq-1

Door het ontwerp dacht ik in eerste instantie dat het een foundation was, maar hieronder zie je de mooie Eye Catching extreme volume mascara die de wimpers krult en langer maakt zonder te klonteren of ze heel dik te maken. Je krijgt er elegante, slanke wimpers van die meteen opvallen.

bourjois-mascara-aq

Goth-nude
Voor de lippen is er een heel scala aan verleidelijke kleuren, zoals deze vloeibare Rouge Velvet, Grand Cru (08). Als je een laag aanbrengt, krijg je een mooie, goed dekkende, rode kleur op je lippen. Als je een extra laag aanbrengt, krijg je een prachtig dieprood (ik zou zeggen karmijnrood) effect.

bourjois-rouge-edition-aq

Op de presentatie viel mijn oog op de set Rouge Velvet lipsticks, vooral eentje ervan, de nummer 17, From Paris with Mauve, en die bleek later in de goodie bag te zitten. Een waanzinnige kleur, een soort staal-paars. Op donkere lippen, en de mijne zijn best gepigmenteerd, heeft-ie ook een soort goth-nude effect. Dat klinkt tegenstrijdig, maar is gewoon heel mooi. Op slag verliefd. Bekijk zeker de andere tinten in de collectie.

bourjois-red-velvet-aq

Om de lippen helemaal af te maken, zijn er de lip transformers, in matte en glitter. Ik moet eerlijk zeggen dat de matte weinig effect had, al realiseer ik me nu dat die er misschien toe dient om een kleur langer vast te houden en de lippen een extra matte effect te geven. De glitter transformer is heel mooi: daar krijg je een soort 3-D glitterlaagje van op je lippen. Die kun je op de lipstick gebruiken, maar ook zo zonder kleurtje geeft die een gaaf glanseffect. Bijkomend voordeel is dat die snel op de lippen opdroogt, dus je hebt geen last van plakkerige lippen.

bourjois-lip-transformer-aq

Ik moet bekennen dat dit mijn eerste echte kennismaking was met de producten van Bourjois. Ik ken het merk natuurlijk al jaren, maar we zijn hier op Aicha Qandisha nu eenmaal erg van de luxe merken. Maar, besef ik nu, daardoor missen we soms wellicht democratisch geprijsde parels die voor iedereen haalbaar zijn. Zoals deze van Bourjois.

bourjois-fall-in-love-aq

De producten van Bourjois vind je onder andere bij Douglas, Bol en Look Fantastic. Het Nude Palette en de Lip Transformers zijn vanaf december beschikbaar. Het Nude Palette voor 17,99 en de lip transformers voor 13,99. De Eye Catching mascara bestel je hier voor 12,95. De Rouge Velvet Grand Cru bestel je hier voor 14,99 en de Rouge Velvet lipstick vind je hier voor 14,99. (Of kijk bij Look Fantastic voor nóg zachtere prijzen).

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Bourjois: Fall in Love

  1. Aicha
    12 november 2018 om 18:28

    Produits Bonne qualité et Bon prix !!!