De stoerste lippen

stoere-lippen-dior-fenty-huda-aq

foto’s © Aicha Qandisha

If you’re sad, add more lipstick and attack, zei Coco Chanel. Dat is precies wat we vandaag gaan doen.

Je hebt billen-mensen, mensen die eerst naar iemands billen kijken, borst-types, dat zijn de borstenliefhebbers, dan heb je de braveriken die beweren eerst naar de ogen te kijken. Maar waar blijven die lippen dan, onderschat die vooral niet. Nou, we hebben drie kleuren uitgekozen voor opvallende lippen die ‘ik vreet je op’ zeggen. Voor vrouwen (en mannen) met lef en een flinke vleug ongenaakbaarheid.

Silver Fox
Allereerst de liquid lipstick van Huda Beauty in de kleur Silver Fox. Een diepgrijze kleur voor volle lippen die gezag afdwingen en fascineren. Ik vind het een prachtige kleur. Het is een matte lipstick die heel erg goed blijft zitten nadat-ie opgedroogd is. En die diep-grijze kleur is alsof je een dichte deur intrapt. Niet subtiel, heel erg onopvallend, maar ook heel erg gaaf. Voor vrouwen zonder schulp. Ik durf het niet aan, maar wie weet, op een donker feestje of als ik eindelijk die kilo’s kwijt ben. Dit is een kleur voor vrouwen die weten wat ze willen en niet gehinderd worden door overbodige onzekerheid.

stoere-lippen-huda-aq

Clapback
Fenty Beauty breidt steeds verder uit, nu met matte lipsticks en daarvan hebben we de maanblauwe Clapback uitgekozen. Diep, diep blauw. ‘Fuck you’ op je lippen, is dit. Heel erg mooi en erg gewaagd. Al zie je steeds vaker en meer blauw- en groentinten voor op de lippen. Hier zie je Rihanna met de kleur op. Ik heb een lichtere huid en bij mij is die nog een paar tinten donkerder. Sowieso is de hele Fenty-lijn de moeite van het ontdekken waard.

stoere-lippen-fenty-aq

Hologram
Tot slot de zilverkleurige Hologram uit de Rouge Dior Liquid-lijn van Dior. Voor oneindige glitters op je lippen. Je kunt deze zo apart gebruiken en gaan voor het volle effect, waardoor het lijkt alsof je een hap zilverpoeder hebt genomen, maar je kunt ook met het penseel wat op je lippen dippen en dan met je vingers uitsmeren, dan krijg je een mooi metallic-effect dat zelfs geschikt is voor introverte types.

stoere-lippen-dior-aq

Hieronder zie je de drie kleuren op mijn huid. Bovenaan Silverfox liquid lipstick van Huda Beauty; een fijne vloeibare lipstick, heel handig in het gebruikt, licht en zacht. Laat hem een minuutje of zo opdrogen op de lippen. In het midden de Clapback van Fenty Beauty, diepblauw. Deze swatch is een beetje aarzelend aangebracht, zie ik, maar hij dekt erg goed. Tot slot daaronder de Hologram van Dior. Zilver metallic voor de lippen.

stoere-lippen-swatches-aq

De Hologram van Dior kun je ook gebruiken voor een strobe effect, het is leuk om ermee te experimenteren. Zo heb ik wat stipjes van de Hologram gebruikt bovenop de Clapback van Fenty en die zachtjes met mijn vinger uitgesmeerd; daardoor kreeg ik blauw-paars gekleurde lippen met 3D-glittereffect. Verrassend mooi.

huda-dior-fenty-aq

Drie ‘je m’en fou‘ kleuren voor wie het aandurft. Gaat dit je te ver, alle drie de merken hebben uiteraard ook andere mooie kleuren voor elke huidskleur en persoonlijkheid.

De Huda Beauty liquid lipstick Silverfox bestel je hier voor 18 pond, De Fenty Beauty Clapback vind je hier voor 17,95 en de Dior Hologram bestel je hier voor 37,50.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl