Kilian: Adults

adults

foto’s © Kilian

Soms moet je je gewonnen geven. Aan iedere bespreking gaat een denkproces vooraf. Niet alleen is het altijd weer een uitdaging en plezier om woorden te vinden die een geur vangen, maar ook de foto’s die we daarbij maken, moeten idealiter passen bij het thema. Of er gewoon mooi uitzien.

Dus toen Majda naar de presentatie ging van de nieuwe My Kind of Love geuren van Kilian en we vervolgens haar favoriet Adults ontvingen, begon het creatieve proces: nadenken over een geschikt foto-thema. Maar ik had me misrekend: het ontwerp van de fles is net zo eigenzinnig als de geur, en wat ik ook probeerde, vanuit welke hoek ik ook werkte, er was geen ontkomen aan mijn weerspiegeling in die perfect glanzende bol.

by-kilian-adults-22

Vandaar dat deze bespreking vergezeld gaat van de officiële foto’s van Kilian zelf. Na eindeloze, vruchteloze pogingen moest ik het opgeven. Hier wreekte zich het feit dat ik slechts een amateurfotograaf ben. Of misschien is het ontwerp van de My Kind of Love geuren, speciaal voor millennials, wel opzettelijk zo: zodat de door selfies geobsedeerde insta-generatie altijd en overal zichzelf terugziet, zelfs in de fles van hun favoriete geur.

Opwindend
In de vorige post beschreef Majda de vier geuren al. Zij koos de Adults uit en die kenmerkt zich, net als de hele lijn, door humor -de begeleidende tekst is ‘Let’s settle this argument like Adults, in the bedroom, naked’- en door een verfrissend originele compositie die onder andere bestaat uit vijgenmelk, en vijgen, zo weten we allemaal, zijn een afrodisiac, dus daar ga je al. Andere noten die Adults opmaken zijn het zoet van de vanille en de warmte van het cederhout.

by-kilian-adults-1-k

Een opwindende, sensuele geur die in het begin als je hem net op sprayt ook wat groene noten heeft die langzaam veranderen in een volle, warme geur die verrassend afwijkt van wat er in bulk op de markt verschijnt.

Maar Kilian heeft dan ook een naam hoog te houden. Het luxehuis heeft een indrukwekkend scala aan bijzondere geuren. Van een daarvan, de bloemige Good Girl Gone Bad, heb ik onlangs een luxe fles cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Die zal ik binnenkort bespreken. Maar voor nu tip ik graag deze heerlijke Adults. Als je het dan bij moet leggen, dan toch zeker hiermee. Goedmaakseks in een flesje. Je lakens en je geliefde zullen je er dankbaar voor zijn.

De My Kind of Love geuren van By Kilian zijn exclusief bij Douglas te koop. De Adults bestel je hier vanaf 67,00.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl