Lancôme: ban the boring

lancome-feestje-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Het allerleukste feestje van het jaar was van Lancôme. Onlangs toverden de geweldige medewerkers van het mooie cosmeticahuis de Amsterdamse Vondelkerk om tot een seedy nachtclub voor genodigden. Met lekkere cocktails, heerlijke zoetigheden en een overdaad aan make-up en opzwepende muziek. Kortom alles voor een zalig zondig avondje.

Ik heb er al eens eerder over geschreven: dat het kleine AQ uitgenodigd wordt door het grote en vooral grootse Lancôme maakt al het harde werk achter de schermen (en er wórdt hard gewerkt) goed.

Ban the Boring luidde het thema van de avond en die boring is meer dan verbannen. Dat kon ook niet anders met strakke jongemannen met manden vol make-up, potten snoep waar we niet vandaan waren te slaan en een ruimte vol vrolijke gasten. We hielden er energie voor de hele volgende week aan over.

lancome-feestje-1-aq

L’Absolue Rôses
Ban the boring is ook het motto van de make-uplijn die werd gepresenteerd en waaraan we ons mochten overgeven. Die bestaat uit kleur, veel kleur. Vloeibare lipsticks uit de L’Absolue Rôses-lijn in verschillende variaties: matte, gloss en een heerlijke lip plumper en gloss in een. Op de foto is dat het witte flesje: als je die opdoet, lijken je lippen voller (je krijgt een heuse pout) en voel je een koude tinteling op de lippen. Echt een lekker product.

lancome-ban-the-boring-2-aq

De fraaie cushion highlighter uit Olympia Le Tans superleuke samenwerking met Lancôme, Olympia’s Wonderland (hier heb ik eerder wat van die lijn besproken), zat er ook bij. Een echt collector’s item dat in limited edition is uitgegeven en superzacht in het gebruik is.

lancome-highlighter-aq

Ongegeneerd rood
En natuurlijk nog de mooie nagellaks, die zie je hier in twee verschillende kleuren en een top coat.

lancome-ban-the-boring-1-aq

De gloss dekt goed en is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder een paar mooie nude varianten waar ik dol op ben. Op de foto zie je de Nuit & Jour (202) en die is perfect: geeft een licht-roze nude tint aan de lippen met een sexy glans. De rode matte lipstick Extracte (nummer 181) is heel mooi, heeft een zachte, romige structuur, blijft heel goed zitten en is precies het soort ongegeneerd rood waar ik naar op zoek was.

lancome-ban-the-boring-3

Een prachtige set producten om wat kleur aan te brengen en alle regen, kou en donkere dagen te trotseren. Zo wordt het wel een heel vrolijke winter.

De Olympia’s Wonderland producten vind je bij de Bijenkorf. De gloss vind je hier voor 22,96 (aanbieding), de matte lipstick bestel je hier voor 30,00, de lip plumper bestel je hier tijdelijk voor 25,25 en de nagellak vind je hier voor 20,11. Bij Douglas hebben ze nu een speciale Lancôme actie en krijg je 25% korting op alle producten met een leuk cadeau erbij. Doen!

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl