Lancôme: make someone happy

© Alle foto's: Aicha Qandisha

© Alle foto’s: Aicha Qandisha

De tijd stond stil, afgelopen vrijdag. 7 uur liet de koekoeksklok van Lancôme zien. En 7 uur bleef het. Geen buitenwereld, geen andere afspraken. Een hele avond mochten we ons onderdompelen in de wereld van Lancôme, het merk dat geluk wil doorgeven.

De events van Lancôme zijn de hoogtepunten van Aicha Qandisha, dat schreven we eerder ook al. We proberen al onze vakanties en afspraken eromheen te plannen. Helaas had Hassnae daar dit keer jammerlijk in gefaald en dus mocht ik naar Amsterdam, waar de organisatoren bij de Foodhallen enkele bijzondere ruimtes hadden ingericht. Intieme ruimtes, in het voor ons inmiddels kenmerkende paars-roze licht.

20180914_190554

Het feestje was ter ere van de verjaardag van La Vie Est Belle, het parfum dat alweer in 2012 op de markt kwam en sindsdien altijd de goedlachse Julia Roberts als gezicht heeft gehad. Sinds die tijd zijn er meerdere versie van het parfum uitgebracht. Toen het net uitkwam, kreeg ik hem cadeau. In eerste instantie moest ik wennen, ik hou meer van lichtere parfums, maar het is uitgegroeid tot een van mijn favorieten.

20180914_194622

Feestjes geven, dat kun je wel aan Lancôme overlaten. Gedurende de avond hoorden we af en toe de koekoeksklok. Dat betekende dat het tijd was voor een verrassing. De eerste was een prachtig ingerichte zaal, vol ballonnen en luchtbellen, waar we de nieuwe reclame van La Vie Est Belle te zien kregen. Julia Roberts die op een wat saai feestje is en probeert daar zelf wat levendigs van te maken. Het idee is om geluk door te geven, maar daar kom ik straks op terug. Niet veel later horen we de klok weer en dan is het tijd voor het hoogtepunt van de avond: spelletjes.

Verderop is namelijk een mini-kermis ingericht. Je kunt er eendjes vangen, jezelf in een ballenbak laten vallen of aan het rad van fortuin draaien. De prijzen? Allerlei verschillende producten van Lancôme natuurlijk.

20180914_202951

We storten ons met zijn allen op de spelletjes en de een blijkt plots nog fanatieker te zijn dan de ander. Ik ontdek een nieuw talent van mezelf: ik blijk heel goed te zijn in het gooien van balletjes door ringen en win op die manier meerdere producten. Ook overwin ik een van mijn fobieën: mijn ballonnenangst, als ik met een dartpijl de ballonnen probeer stuk te gooien.

20180914_202923

Had je twee dezelfde producten en wilde je liever iets anders? Dan kon je ruilen met een van de andere gasten: #makesomeonehappy. Dat kwam overigens ook terug in de goodie bag. We kregen allemaal twee parfumflesjes van La Vie Est Belle mee: een voor onszelf, en eentje om door te geven. Om iemand anders blij te maken. Mooi. De wereld kan wel wat meer Lancôme gebruiken.

20180914_211043

Majda

majda[at]aichaqandisha.nl

2 Reacties op “Lancôme: make someone happy