Lola’s Apothecary: Body & Massage Oil

Lolas Apothecary rose oil AQ 1

foto’s © Aicha Qandisha

‘Baron of Beauty’ staat er op het visitekaartje van Dominic Philips, oprichter van het chique Lola’s Apothecary dat de luxe SPA bij je thuisbrengt met heerlijk geurende producten. Ik schreef er recent over, na een speciale presentatie.

Die naam ‘Baron of Beauty’ past perfect bij de uitstraling van Lola’s Apothecary dat je mee terug voert naar de idylle van het Britse platteland en -wat mij betreft- ook naar de romantiek uit de tijd van Jane Austen en De Brontë Sisters met handgemaakte producten vol natuurlijke ingrediënten.

Zoals de lichaams- en massageolie, Lola’s Apothecary Balancing Body & Massage Oil, die je op de foto’s ziet. Gevuld met rozenbladeren, geschikt om zowel het lichaam mee te masseren als om jezelf mee in te smeren na een douche of bad. Met de rijke geur van rozen-essence, alsof je je neus steekt in een geurige, grote bos rozen in volle bloei.

Lolas Apothecary rose oil AQ

En zo is het hele assortiment van Lola’s Apothecary: er is met grote zorg nagedacht over de presentatie en het resultaat is simpelweg heerlijk, van de body souflés, scrubs, verschillende badproducten waaronder een geweldige badmelk, en douche-olie tot de geurkaarsen. Ik heb een groot zwak voor geurkaarsen, en die van Lola’s Apothecary zijn gemaakt van plantaardige wax en zonder koolstof, dus die wil ik zeker proberen.

Onweerstaanbaar en een feest om te ontdekken.

Lola’s Apothecary Balancing Body & Massage Oil kun je hier bestellen voor 44,00. Kijk zeker ook eens op de site van Lola’s Apothecary.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl