Maak kennis met Idôle

Idole met proefjes AQ

foto’s © Aicha Qandisha

Afgelopen vrijdag lanceerde ons lievelingshuis Lancôme drie prachtige producten en daar mochten we bij zijn. Tijdens een uitstekend verzorgd diner aan een prachtig opgemaakte lange tafel die tegelijk dienst deed als catwalk…

Lancôme tafel AQ

…maakten we kennis met het nieuwe serum Advanced Génifique

Advanced Génifique AQ

…de nieuwe lipstick L’Absolu Rouge Ruby Cream

Rouge Absolu Ruby cream AQ

…en het nieuwe eau de parfum Idôle.

Alle drie ga ik nog apart bespreken, net als de mooie najaars oogmake-up collectie van het huis die we in de zomer ontvingen, maar voor nu wil ik heel even stilstaan bij Idôle, de eerste echt nieuwe geur sinds La Vie est Belle. Een bloemig, licht eau de parfum met als hoofdnoten roos en jasmijn. Verpakt in de dunste fles ter wereld. De flacon van Idôle heeft het formaat van een Iphone of Samsung, zo plat is die.

fierce, fearless, female Lancôme AQ

Het is dan ook een parfum geïnspireerd op de jonge vrouw van nu die schoonheid, ambitie en activisme combineert. Zeg maar een Aicha Qandisha. We kregen een fraaie doos met daarin niet alleen een fles van Idôle, maar ook tien proefjes die we aan onze volgers kunnen opsturen. Die tien zijn voor onze vaste lezers. Of negen, dan. Ik heb er eentje gegeven aan de mevrouw van de garderobe na het diner.

Zoals gezegd, er komt nog een uitgebreide bespreking met meer informatie, maar wil je de nieuwe Idôle graag alvast zelf eens ontdekken, laat dan hieronder een berichtje achter en dan krijgen negen mensen een proefje opgestuurd, met de complimenten van Lancôme.

Idôle van Lancôme bestel je hier vanaf 45,49.

Deelname is nu gesloten, de winnaars krijgen bericht.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

8 Reacties op “Maak kennis met Idôle