Paula’s Choice cloths & booster

paulas-choice-cloths-en-booster

foto’s © Aicha Qandisha

Een tijdje geleden schreef ik over een workshop van Paula Begoun van Paula’s Choice. Een heerlijk eigenzinnige vrouw met humor en een no-nonsense benadering van schoonheidsproducten.

Na afloop van de workshop kregen we reinigingsdoekjes mee en een peptide booster. Er was ook nog een exfoliator, maar het was druk en ik moest naar Den Haag voor een interview met Jan Pronk. Veel van jullie waren meteen benieuwd naar haar producten. Zijn ze echt zo goed, vroegen jullie me.

Ik begin allereerst met de reinigingsdoekjes voor het gezicht, de Gentle Cleaning Cloths: die zijn zeer gentle, aangenaam zachte stof en ze reinigen het gezicht heel goed, zonder de huid uit te drogen. Vooral dat laatste vind ik belangrijk. Zelfs als je geen make-up draagt, zijn deze doekjes ideaal, omdat ze de huid, zeker nu met deze hitte en al het gezweet, heel fijn en grondig reinigen. Ik heb de laatste tijd best wat reinigingsdoekjes geprobeerd en dit zijn de beste tot nu.

paulas-choice-peptide-booster

Peptide Booster
Het twee product dat ik probeerde is de Peptide Booster: die bevat acht verschillende peptiden voor een steviger huid. En peptiden, zo staat er bij de uitleg, ondersteunen de ‘proteïnen die van nature voorkomen in je huid, zoals collageen, elastine en keratine’. Dat is voor mij een technisch verhaal, moet ik bekennen. Hier lees je er meer over.

Deze Peptide Booster kun je een of twee keer per dag gebruiken. Zo op de huid of vermengd met je gezichtscrème. Ik test dit soort producten altijd direct op de huid omdat je dan al snel ziet of het werkt. Veel producten drogen mijn huid uit, deze booster doet dat niet. Hij is heel zacht, je hebt maar weinig nodig en de vloeistof trekt snel in. De huid is nadien zacht en blijft dat ook. Geen uitdroging of vervelende schilfers en de huid voelt ook niet plakkerig, wat ik heel vervelend vind.

De kennismaking met Paula zelf was al bijzonder, en deze producten maken nieuwsgierig naar meer. De doekjes zijn sowieso blijverdjes, maar ik wil zeker nog meer van haar producten proberen.

paulas-choice-peptide-and-cloths

De Gentle Cleaning Cloths bestel je hier voor 11,00 euro en de Peptide Booster bestel je hier voor 56,00. Bij aankoop van 75,00 euro mag je nu een gratis product uitkiezen.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl