Schitteren met Lancôme x Chiara Ferragni

foto’s © Aicha Qandisha

Ja, het zijn wat bedompte dagen, de beperkingen komen ons de neus uit, de stemming zit er niet echt in, maar zeg nu zelf, als je deze mooie collectie van Lancôme in samenwerking met de Italiaanse ontwerper Chiara Ferragni ziet, kom je toch meteen in feeststemming?

We moeten er zelf wat van maken door het thuis extra gezellig te maken, uitgebreide feestmalen te koken, luxe maaltijden bij onze favoriete restaurants af te halen en ons gewoon wél mooi aan te kleden en op te maken. En hoe beter dan met deze vrolijke lijn die de hele crisis lijkt uit te dagen door de felle, energieke kleuren en speelse vormgeving .

Dit is de tweede samenwerking tussen ons favoriete Lancôme en Chiara Ferragni. De vorige was lieflijk roze, deze is knalblauw, alsof die vast een voorschot neemt op een uitzinnig feest. Het soort feest dat we echt wel verdienen na dit jaar. De collectie bestaat uit twee lipsticks. Een rode ‘Party-goer’ – kijk dan naar de details, zo leuk.

Flirty
De andere lipstick is een prachtige nude, ‘working girl’. Ik ben altijd dol op nudes. Beide lipsticks uiteraard weer in fijne Lancôme kwaliteit.

Ook deel van het feestje is een speciale Monsieur Big mascara. Die hebben we eerder besproken en dat blijft onze favoriet, die maakt de wimpers zo heerlijk vol en lang. Geweldig effect.

Het borsteltje van de Monsieur Big is lekker groot en dik. Ik vind het een heerlijke mascara. De originele Monsieur Big heeft trouwens een restyling gekregen, als je hier klikt, zie je het nieuwe ontwerp.

Pronkstuk van de Lancôme x Chiara Ferragni collectie is weer het palette, ‘the fashion flirty palette’, dat bevat alles wat je maar nodig hebt van rechts naar links: blush, highlighter, bronzer, oogschaduw (zowel ingetogen als lekkere glitterkleuren) en een oogschaduw primer. Met bijbehorende penseeltjes.

Hier komen we de feestdagen vrolijk mee door. Doe die joggingbroek uit, trek dat jurkje aan, geef je lippen een kleurtje, maak je ogen mooi. Fijne dagen!

De Lancôme x Chiara Ferragni collectie is exclusief verkrijgbaar bij Douglas, en die heeft nu aanbieding, zag ik. De lipstick bestel je hier voor 36,20 , de mascara vind je hier voor 20,92 (dat is flink afgeprijsd) en het palette bestel je hier voor 49,73 (ook met korting).

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl