De zon in met Hawaiian Tropic

foto’s © Aicha Qandisha

Vorig jaar kregen we aan het begin van de lockdown de producten toegestuurd van Hawaiian Tropic. In die beginperiode wist niemand nog wat er stond te gebeuren en heerste er een aparte sfeer in het land. Alles stond opeens stil, alles was onzeker.

Het pakketje van Hawaiian Tropic was toen een welkome onderbreking van de corona-overdaad. Het doorbrak de sleur en gaf een zweem van normaliteit. Als de zon schijnt, voelt alles lichter, vrolijker. Als je onbezorgd kunt zonnen, weet je dat het met de rest ook wel goed zal komen.

We zijn nu een jaar later en na maanden van guur weer en regen, schijnt de zon, is het eindelijk warm en zomers én kregen we een nieuw pakketje van Hawaiian Tropic. De producten had ik al een tijd, maar door bekende omstandigheden kon ik er niet eerder over schrijven.

Zoete geur
De timing nu is ideaal, het land is weer open gegaan, we mogen naar buiten, leven, plezier hebben. De zon houdt aan, de terrassen zijn vol en de stranden steeds voller. En dat betekent dat de zonbescherming niet mag ontbreken.

Vorig jaar besprak ik drie producten van Hawaiian Tropic, dat kun je hier lezen. De Tropical Tanning Oil met zijn lekker zoete geur van kokosnoot en aloë vera zit er weer bij.

Het enige waar je bij deze olie op moet passen, is dat die geen SPF bescherming biedt. Over SPF schreef ik eerder wat uitleg.

De Satin Protection is een zachte, subtiel geparfumeerde crème die SPF30 bescherming biedt en de huid lekker zacht maakt en hydrateert.

Voor wie van zelfbruiners houdt, zijn er meerdere mogelijkheden. De Sunless Tan milk ‘gradual everyday’ zorgt voor een geleidelijke bruining van de huid. Het is een zachte, fris aanvoelende lotion die de huid hydrateert en dus helpt met bruinen. Ik word zelf snel bruin behalve op mijn onderbenen die blijven altijd koppig wit. Ik ga deze lotion daarvoor gebruiken.

Daarnaast is er ook de Self-tanning foam in twee tinten (light/medium en dark). Deze mousse breng je aan voor een snel resultaat, afhankelijk van hoe bruin je je huid wilt, laat je de mousse tot maximaal zes uur op de huid inwerken – of korter dus. Daarna spoel je je huid af.

Let er wel op dat beide zelfbruiners geen SPF bescherming bieden; na gebruik kun je een product met bescherming gebruiken.

De producten van Hawaiian Tropic werden vorig jaar in Nederland geïntroduceerd. Je kunt hier meer over het vrolijke merk lezen en meer producten ontdekken die vegan zijn, dierproefvrij en geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor het koraal.

De zon schijnt weer, de temperatuur is aangenaam, pak je spullen en geniet van de zomer.

Hawaiian Tropic is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De Tropical Tanning Oil vind je hier voor 16,99, de Satin Protection bestel je hier voor 17,99, de Sunless Tan milk vind je hier voor 22,99 en de Self-tanning foam kun je hier bestellen voor 19,99. Tijdens het schrijven van dit stuk, zag ik dat de Hawaiian Tropic bij de Kruidvat in de aanbieding is, dus ideaal moment om de lijn te testen. Bol.com biedt ook producten aan.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “De zon in met Hawaiian Tropic