La vie est belle intensément

La vie est belle intensément AQ

foto’s © Aicha Qandisha

Er is weer een nieuwe bloem ontsprongen aan de grote, geurige, kleurrijke La Vie est Belle boom van Lancôme. Na de klassieker La Vie est Belle, met Julia Roberts als gezicht, zijn er de afgelopen jaren verschillende variaties uitgekomen: La Vie est Belle l’Éclat, La Vie est Belle Intense en de eerder door ons besproken La Vie est Belle en Rose. In Parijs zag ik in de fraaie, nieuwe Lancôme boutique aan de Champs Elysées nog twee versies: La Vie est Belle Florale en La Vie est Belle Flowers of Happiness.

En nu is er dan La Vie est Belle Intensément.

La vie est belle intensément 1 AQ

Warm boeket
De La Vie est Belle geuren delen het herkenbare hart dat wordt gevormd door onder andere iris en jasmijn, maar onderscheiden zich vervolgens door de compositie. Zo bevat La Vie est Belle oranjebloesem en patchouli, ruik je bij La Vie est Belle en Rose onmiskenbaar de rozen en pioenrozen en La Vie est Belle Intensément heeft onder andere noten van jasmijn, sandelhout, roze peper en vanille.

La vie est belle intensément 3 AQ

La Vie est Belle Intensément is een nadrukkelijk aanwezige geur, niet verlegen, maar ook niet te schreeuwerig, hij heeft iets zachts, is niet bijtend of te scherp, maar heel gebalanceerd en gelaagd. Als een warm boeket in volle bloei waarbij het ene moment de jasmijn eruit springt en het andere moment de vleug vanille je aandacht opeist. Terwijl ik dit schrijf schijnt de zon en kijk ik uit op een helder blauwe hemel. La Vie est Belle Intensément past heel goed bij dit weer en de belofte van de lente. De geur ademt iets ingetogen-vrolijks uit. Het is een bloemige geur die past bij de lente, wat zwoelheid geeft aan de zomer en de herfst en winter warmte mee geeft. Een toegankelijke geur voor het hele jaar dus en een must voor de fans van La Vie est Belle, zoals onze Majda.

La vie est belle intensément 2 AQ

La Vie est Belle Intensément is hier verkrijgbaar vanaf 74,29.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl