Lancôme Hypnôse

lancome-hypnose-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Wie ons op Instagram volgt, had het vast al gezien: onlangs werd de vijftiende verjaardag van Lancôme’s populairste mascara, de Hypnôse, gevierd op een hippe locatie in Amsterdam. Ik schreef het al eens eerder, de feestjes van Lancôme zijn de hoogtepunten van het jaar, zo ook deze laatste met heuse waarzeggers (die wij helaas moesten missen) een indrukwekkende mentalist, leuke mannen met lekkere lijven die de boel opzweepten en een fijne DJ en zanger die ervoor zorgden dat niemand wegbleef van de dansvloer.

Hoofdrol van de avond was natuurlijk voor de jarige de Hypnôse mascara en de bijbehorende oogmake-up van Lancôme. Allereerst de mascara, die heeft een mooie vormgeving en fijne borstel waardoor de mascara niet gaat klonteren en goed verdeeld wordt over de wimpers. Sinds ik de Monsieur Big heb, vergelijk ik echt iedere mascara die ik test daarmee. De Hypnôse heeft niet hetzelfde dramatische effect als de Monsieur Big, maar is wel heel mooi; de wimpers worden op een elegante manier langer en voller en krijgen een mooie krulling mee.

lancome-hynose-mascara-aq

Hypnôtiseren
Voor mooie oogleden is de Ombre Hypnôse Stylo met crème-structuur fijn. Ik had er al een paar van in mijn collectie. Ze zijn heel zacht en je kunt tijdens het opbrengen eenvoudig een simpel lijntje aanbrengen of je ermee uitleven als oogschaduw. Hieronder zie je de Or Quivré en de Quartz Rose.

lancome-ombre-hypnose-aq

De wenkbrauwen staat dit komend seizoen heel wat te wachten. Voor wie durft kan ze in alle kleuren tooien. Als je niet zo avontuurlijk bent, kun je het ook houden bij je eigen kleur en met deze Brôw Densify je wenkbrauwen stylen, voller of nadrukkelijker maken. Ik heb zelf wenkbrauwen waar ik weinig meer aan hoef te doen, dus hieronder zie je de kleur Chestnut, die ik voor mijn zus uitkoos. De Brôw Densify is een crème in poedervorm; het poeder verandert in een crème zodra je het aanbrengt. Een heel zacht en ideaal product voor geprononceerde wenkbrauwen.

lancome-brow-densify-aq

Tot slot bespreek ik nog de Bi-Facil, staat niet op de hoofdfoto, maar is onmisbaar om de oogmake-up weer te verwijderen. De Bi-Facil is een heel zachte reiniging op basis van water en olie die desondanks niet vettig aanvoelt op de huid. Gewoon een fijn product om altijd als basis in huis te hebben.

lancome-bi-facil-aq

En zo heb je alles in huis voor ogen die betoveren. Of hypnôtiseren om in Lancôme stijl te blijven.

lancome-hypnose-aq-1

De Hypnôse mascara vind je hier voor 33,50, de Ombre Hypnôse Stylo kun je hier bestellen voor 25,50, De Bi-Facil bestel je hier voor 33,50. De Brow Densify heb ik nog niet online kunnen vinden, maar is vast verkrijgbaar in de Bijenkorf bij de Lancôme stand.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl