Er is er één jarig!

maple-pecan-taart-fad-1-aq

foto © Aicha Qandisha

Het voelt als gisteren, maar vier jaar geleden ging Aicha Qandisha voor het eerst online! Vandaag vieren we de verjaardag van onze hedonistische glossy voor luxe-minnende gourmands met een betrokken hart en liefde voor cultuur, schoonheid, mode, kunst, literatuur, films, reizen en alles wat het leven aangenaam maakt.

Aicha Qandisha is voor iedereen een veilig oord om in te verdwalen. Hier verliezen we ons in de verhalen van ver en dichtbij en laten we de boze buitenwereld alleen sporadisch toe – om die vervolgens eens goed bij de horens te vatten.

Ons mission statement kennen onze vaste lezers en daar blijven we mee doorgaan: Nederland is onze basis, maar de hele wereld ons toneel. We zullen op zoek blijven gaan naar de bijzonderste restaurants, mooie producten bespreken, verre en nabije oorden bezoeken, idolen interviewen en ons enthousiasme delen voor alles wat we de moeite waard vinden. En we zullen ons ook blijven uitspreken tegen onrecht, want tijden als deze vragen om morele principes.

Alternatief universum
Deze verjaardag is natuurlijk eerst en vooral mogelijk dankzij de schatten die vanaf het begin betrokken waren: Majda, Peter en Fadila. Dank ook aan AQ-familielid Rebecca, Annelies en alle gastschrijvers die een bijdrage leverden. O, en onze vaste fan uit Marokko, Aicha.

Dank aan onze lezers en groeiend aantal volgers op zowel Twitter, Facebook als Instagram, maar vooral een heel groot en oprecht dankjewel aan onze vaste kern van loyale AQ-vrienden die ons sinds het begin hartverwarmend steunen.

Te midden van het grote bloggeweld is AQ maar een kleine speler, maar dat geeft niet: we zetten onze eigenzinnige koers voort, wie mee wil varen, is van harte welkom. Schoenen uit, help jezelf aan het buffet vol lekkers en laat je onderdompelen in een alternatief universum waar schoonheid en verleiding regeren en iedereen veilig en gelijk is.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Er is er één jarig!