De mooiste nude lipsticks

nude-lipsticks-1-aq

foto’s © Aicha Qandisha

We hebben de afgelopen tijd veel soorten en kleuren lipsticks besproken, prachtige matte-rode van Fenty, sexy roze en rood van Givenchy, aards rood van Chanel en mandarijn-oranje van Lancôme, om er maar een paar te noemen. Je krijgt er opvallende lippen mee, lippen die spreken, lippen die glanzen, die lonken, die verleiden. Maar vooral zijn ze niet te vermijden. Je onderstreept er je gemoed mee, je uitstraling.

Voor wie meer van ingetogen kleuren houdt of graag varieert, zijn de nude lipsticks een aanrader; een lip-eigen kleur, de een is wat zachter of meer beige dan de ander, maar een goede nude geeft net dat mooie effect aan de lippen zonder dat het al te veel opvalt. Nude lipsticks zijn ingetogen en stijlvol, ik hou er erg van, omdat ik altijd het gevoel heb dat mensen naar mijn lippen staren als ik er een kleurtje op heb. Daar word ik ongemakkelijk van.

Armani Garçonne
Allereerst een heel mooie lipstick uit de Rouge Armani collectie. Dit was voor mij mijn eerste kennismaking met de make-up van Armani. Hieronder zie je de kleur Garçonne; een zachte, romige structuur en een heel mooie kleur waarbij je, als je hem op doet, goed moet kijken of je nu wel of niet iets draagt, zo natuurlijk ziet-ie eruit. Maar natuurlijk draag je wel wat, want zo mooi gekleurd en zacht zien mijn lippen er doorgaans niet uit. Zonder verzorging ben ik nergens.

armani-garconne-aq

Tom Ford All Mine
Tom Ford is in alle opzichten een favoriet in huize Qandisha, of het nu zijn geuren zijn, ontwerpen, films of make-up, de man herdefinieert stijl en tilt het naar een hoger plan. Zijn All Mine lipstick is een heel zachte kleur, aanzienlijk lichter dan de Garçonne, maar ook lichter dan mijn eigen lippen en dat heeft een heel mooi effect. Een echt nude effect. De structuur is zoals je mag verwachten van Ford: zacht, romig en zeer prettig op de lippen.

tom-ford-all-mine-aq

Givenchy Neo-Nude
Tot slot een nude uit de nieuw ultra mat lijn van Givenchy: Neo-Nude. Na mijn bespreking van de nieuwe lipgloss was ik meteen fan van Givenchy en wilde hun matte lipsticks ook proberen. Dat werd deze beetje oud-roze achtige kleur die er net als de Armani heel natuurlijk uit ziet op mijn lippen (de mijne hebben behoorlijk wat kleur van zichzelf). De structuur is iets steviger dan de Armani en Ford, maar eenmaal op de lippen voel je er niks meer van, heel licht, heel aangenaam, fraaie kleur.

givenchy-neo-nude-aq

Hier naast elkaar zie je goed het verschil in kleur. Het lichte van Ford, de meer roze van Givenchy en de zacht roze-bruin tint van Armani.

nude-lipsticks-ford-givenchy-armani-aq

François Nars van NARS zei eens dat make-up in evenwicht moet zijn, dat als de ogen ogen spreken, de lippen moeten zwijgen. Met deze drie nudes zwijgen de lippen zogenaamd, maar ondertussen spreken en verleiden ze honderduit. Drie prachtige exemplaren die niet misstaan op je lippen of in je tas.

nude-lipsticks-aq

De Armani Garçonne bestel je hier voor 36,72, de Tom Ford All Mine vind je hier voor 55,09 en de Givenchy Neo-Nude bestel je hier voor 36,59.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “De mooiste nude lipsticks

  1. Aicha
    3 april 2018 om 13:24

    Sensual !!!!!