Beste producten 2017

beste-2017-totaal-sterretjes-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Crèmes, maskers, shampoos, parfums, we hebben er heel wat besproken dit jaar en om in stijl af te sluiten, blikken we terug op onze favorieten. Hieronder vind je onze selectie van 2017. Ik ga ze niet nog een keer uitgebreid bespreken, klik op de links, dan kun je de oorspronkelijke bespreking lezen en eventueel doorklikken naar de webshops.

Gezichtsverzorging
Het luxe Valmont Prime Renewing Pack verzacht, verfrist, hydrateert en verzorgt je huid voelbaar. Je kunt het masker het beste vergelijken met een ijskoud glas water na een droge dag in de hitte: zo lekker dat je meteen nog een rondje wil. Pure weldaad dit masker.

Grote verrassing was het Amerikaanse huidverzorgingsmerk Origins dat sinds dit jaar in Nederland te krijgen is. Uitstekende producten, zoals dit Clay Mask dat je huid diep reinigt en zelfs korte metten maakt met meeëters. Andere grote favoriet is de Three Part Harmony dagcrème; staat niet op de foto omdat die op is en ik nu de Chanel Hydra Beauty gebruik (ook een lekkere crème), maar zeer aanbevolen.

De lekkerste reiniging komt van Lancôme’s Miel-en-Mousse een heerlijke reiniging op basis van honing. Echte honing waarbij je je moet inhouden niet te gaan likken aan de gel die, eenmaal in aanraking gekomen met water, verandert in een zachte mousse.

beste-2017-gezicht-1-aq

Haarverzorging
We hebben dit jaar flink wat haarproducten getest. OGX is goed bevallen, maar Vichy’s Dercos Densi-Solutions sprong er uit: je krijgt er zacht en voller haar van dat goed zit en minder uitvalt.

Vondst van het jaar was New Wash : een zeeploze crème voor het haar die fungeert als shampoo en conditioner in één. Ik was sceptisch, maar dit is een geweldig product. Haar wassen, spoelen en klaar. Zacht haar zonder klitten en zonder extra verzorging.

beste-haar-aq

Lichaamsverzorging
We hebben een aantal heerlijke lichaamsproducten getest en deze glowing body oil van La Mer pik ik eruit: een droge lichaamsolie met glittertjes en oranjebloesemgeur. Heerlijk voor in de zomer en net zo fijn in de winter.

beste-2017-lichaam-aq

Make-up
We hebben veel make-up besproken dit jaar en daar zaten veel nieuwe favorieten bij, zoals de Monsieur Big mascara en heerlijke juicy shaker van Lancôme, Le Rouge Crayon de Couleur van Chanel en de stijlvolle lipstick van Givenchy. O, en dan vergeet ik bijna de oogstrelende make-up van Louboutin.

Maar voor deze lijst kies ik voor de nieuwkomers: de geweldige liquid lipsticks van Huda en de fantastische producten van Rihanna’s Fenty Beauty. Ik ben nooit zo’n fan van beroemdheden die ook zo nodig een geur of product uit moeten brengen, maar Fenty Beauty is een belangrijke uitzondering. Niet alleen vanwege het revolutionair inclusieve karakter van het merk, voor iedere huidskleur is er een geschikt product, maar ook omdat de producten echt van goede kwaliteit zijn. We zullen dit merk blijven volgen, want er zijn al weer nieuwe producten gelanceerd.

beste-2017-make-up-aq

Geuren
En dan tot slot de geuren: er zijn heel wat lanceringen geweest dit jaar en we hebben nieuwe liefdes ontdekt en oude herontdekt. Maar de absolute favorieten zijn allereerst Gabrielle van Chanel. Een eigentijdse klassieker deels geworteld in de geschiedenis van Chanel en deels onmiskenbaar modern. Chanel is erin geslaagd haar eigen stijl in nieuwe vorm te componeren en toch herkenbaar te blijven, want meteen de eerste keer dat je Gabrielle ruikt, weet je dit is zo nieuw en zo Chanel tegelijkertijd.

Een onverwacht en prachtig cadeau dit jaar was Elie Saabs Amande Tonka een zinnelijke, opwindende, sexy geur. Rijke tonen, diepgang en gelaagdheid. Het soort geur waar je na een tijd opeens weer een vleug van meekrijgt en er blij van wordt.

Onze laatste tip van het jaar was Lancôme’s Parfait de Roses: de Moulin Rouge, cancan en het Parijs van Ladurée en Le Marais in een fles. Wat wil je nog meer?

beste-2017-geuren-aq

Alvast proost op een mooi nieuwjaar vol schoonheid en onweerstaanbare verlokkingen!

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Beste producten 2017

  1. Aicha
    29 december 2017 om 17:53

    Very Interesting !!!!!